Cautare

15822 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (2.98 secunde)
deocamdata, auzim din ce in ce mai multe interjectii si din ce in ce mai putine fraze rostite normal, pana la capat. ... Si ramane atunci de vazut daca vor fi destule capete de spart pe masura furiilor din creierele noastre.
Asa ca acum, cind toti sintem europeni cu acte in regula, "auto-cumintenia" impusa ca sa intram in UE s-a cam dovedit demodata, iar fiecare, multumit ori ba ca este european, s-a comportat in continuare conform bunei mentalitati romanesti.
Avem, daca este sa luam in considerare ca nea Gheorghe sau Vasile prins cu ciordeala din grajdul vecinului a fost trimis acolo unde exista - sa parafrazez o reclama - un pat liber in celula.
Ma amuza atat de tare panseurile lui si-i dau dreptate in multe din lucrurile pe care le descrie cu patima, incat, cu permisiunea lui, am sa-l citez (aproximativ):
Si totusi, cu toate interesele si ambitiile epocii de trista amintire, intre cele doua cluburi nu exista ura, ci respectul ce si-l poarta rivalii.
Doi ofiteri de politie au fost prinsi in flagrant, marti, in timp ce primeau dobanda unui imprumut dat cu camata de la un craiovean pe care il mai "usurasera"
Normal, dupa emotia de rigoare starnita importanta ce ni se da, ne-am intrebat si noi de ce guvernantii se pun in slujba noastra doar ultimele 4-5 luni din mandatul de patru ani incredintat, dupa ce restul de 43-44 de luni ne-au cocosat cu impozite, servicii publice de proasta calitate, indiferenta si aroganta.
De altfel, informat pe tema aprecierilor lui Cozmanca, Gusa nu s-a sfiit sa afirme ca "numai cineva de la varful PSD (adica din actuala conducere - n.r.)” putea sa dea presei asemenea documente, iar actiunea se potriveste perfect cu degringolada si cu luptele interne din PSD actual.
Prezentate in serial, stenogramele constituie adevarate capete de acuzare atata vreme cat demonstreaza clar ca PSD gestioneaza banii publici doar in folosul membrilor partidului de guvernamant si al apropiatilor acestora.
“Avand in vedere ca, cel putin deocamdata, pana vedem rezultatele finale, suntem in jur de 40 la suta, comparativ cu anul 2000 asta inseamna 46-47 la suta cu redistribuiri, iar cu UDMR este suficient“, a declarat el.
Pus la curent cu reactia lui Nastase, Gyorgy Frunda a minimalizat-o apreciind ca este vorba de "simple afirmatii electorale”.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Insa, pentru a nu exista nici un fel de dubii, el a spus ca solutia cu doi presedinti, dintre care unul onorific, nu va insemna o conducere bicefala pentru partid, deoarece acest lucru ar crea riscul unui blocaj.
Concomitent cu declaratiile oficiale, barfele din interior au sustinut ca, in realitate, liderii centrali au tatonat, fiecare, pozitionarea colegilor incercand astfel sa identifice cat mai exact taberele si echipele.
Indecis pana acum cateva zile, consilierul local PSD din cadrul Consiliului Local Navodari, Nicolae Matei a despus recurs in procesul cu Sind Romania, la insistentele unui reprezentant bancar.
Wissmann a facut aceasta declaratie in urma convorbirii avute cu ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu. ... Matthias Wissmann a aratat ca Germania nu asteapta sa vada cum cad capete la Bucuresti, ci a subliniat ca datoria Guvernului roman este de a schimba actuala stare de lucruri.
Paharul s-a umplut o data cu detestabilele afirmatii ale dvs. ... este naucitoare, si, in consecinta, incompatibila cu functia pe care o detineti prin frauda morala.
Tot acesta a declarat ca remanierea nu inseamna, asa cum se vehiculeaza, caderea anumitor capete, ci… o restructurare. ... Sau cum va explicati faptul ca se vehiculeaza ideea cum ca PNL este santajat cu ruperea Aliantei in caz de anticipate?
Ea a mentionat ca sunt o serie de intrebari care trebuie sa capete raspunsuri adecvate, cum ar fi: “Ce se va intampla cu chiriasii, cu terenurile de sub blocuri sau cu cele de sub institutiile de interes public, respectiv scoli, gradinite, spitale etc.?“.
Imi spune si mie cineva cine e Borcea, ce-a facut el de nunta lui a fost transformata intr-un eveniment national, cu transmisii in direct, tocsoaie cretine si articole in ziarele "quality"? ... N-ati inteles de ce mor ziarele pe capete?
google-analytics.com